Stjärnjul 2014

Tack alla som kom och gjorde 2014 års Stjärnjul till en underbart glädjefull tillställning!

Årets show byggdes traditionsenligt upp kring den mäktiga Stjärnjulkören med 200 sångare från körerna The EntertainMen och Rönninge Show Chorus.

Årets gästartister var inga mindre än Jasmine Kara och Fred Johanson, med Stefan Sauk som upprepade succén som vår ciceron och ”The World Famous Mattias Bylund Orchestra” som stod för det instrumentella.

I väntan på nästa års föreställningar kan ni här njuta av lite minnesbilder från 2014. Ses snart igen!

Fred Johanson

Fred Johanson jobbade på Wallmans salonger innan musikaldebuten kom 1993 i Fame. Idag en av våra stora musikalartister, med ett klingande CV: Les Miserables, Notre Dame, Cyrano, Cats, Jesus Christ Superstar, och inte minst Skönheten och Odjuret. Fred har även spelat rånare i filmen Rånarna och släppt två soloalbum.

Jasmine Kara

Jasmine Kara sticker som 18-åring till New York för att leva på musik. En vild chansning – som går hem. Upptäcks på soulklubb, spelar in album, blir 1:a på iTunes, turnerar i Sverige, England och Japan, syns i TV, nytt album, syns i TV, startar skivbolag, syns i TV. Denna tjej går ej att stoppa. Håll i hatten, lyssna och njut!

Stefan Sauk

Stefan Sauk är en av Sveriges mest folkkära och framgångsrika skådeseplare. Sedan genombrottet i "Tillfälligt avbrott" i Lorry i början av 1990-talet, har han medverkat i otaliga filmer och tv-produktioner. Allt från filmatiseringar av deckare som Jan Guillous Vendetta och Stieg Larssons Män som hatar kvinnor, till Let's dance och tv-sucéen Torka aldrig tårar utan handskar. Du kan förvänta dig många överraskningar när Stefan intar rollen som ciceron genom årets Stjärnjulkonserter.