Stjärnjul XXVII

Stjärnjul XXVII – Julmys, glädje & show!

Årets föreställningar är på Hovet den 7 och 8 december. De senaste tre åren har nära 10 000 personer årligen sett Stjärnjul. När vi nu sätter upp Stjärnjul på en arena som Hovet öppnas möjligheten för både en större publik och en större produktion. Stjärnjulkören (Rönninge Show Chorus och The EntertainMen), femton av Sveriges mest välmeriterade musiker i Stjärnjulorkestern och gästartister utlovar något utöver det vanliga.

– Det är en härlig utmaning att flytta en av Stockholm längsta jultraditioner till ett nytt format. Stjärnjuls värme och närhet är ledorden som genomsyrar hela arbetet. Arenan kommer att bli en julgransdoftande julkula och de som varit på Hovet kommer inte att känna igen sig, säger Jan Alexandersson, regissör för Stjärnjul XXVII.

En lång rad artister har medverkat i Stjärnjul genom åren: Nisse Landgren, Jill Johnson, Mark Levengood, Nina Söderquist, Bruno Mitsogiannis, Peter Johansson, Janne Åström, Putte Wickman, Björn Kjellman, Jasmine Kara, Stefan Sauk, Andreas Weise, The Moniker, Anna Sahlene, Martin Stenmarck, Jeanette Köhn, Dogge Doggelito, Loa Falkman, Tommy Körberg, Kalle Moraeus och många fler.

Årets gästartister kommer att annonseras vid senare tillfällen.

Stjärnjul XXVII – Julmys, glädje & show!