Stjärnkul

Vi ställer inte in – vi ställer om! Boka in den 19 juni 2021 för en storslagen och härligt omväxlande sommarshow på Skansen i Stockholm.

Stjärnjul blir Stjärnkul
Under 27 år på raken har vi i körerna Rönninge Show Chorus och The EntertainMen satt upp julshowen Stjärnjul. På grund av rådande pandemi har vi beslutat att ställa om årets Stjärnjul-show till sommarupplevelsen Stjärnkul, på Skansen i juni 2021. Vår trogna publik kommer att känna igen sig: Det blir stämning, glädje och show, tillsammans med välrenommerade gästartister och en svängig orkester.

Stjärnjul blir tyvärr inte av i år (2020) – vi laddar istället för en härlig sommarupplevelse och sätter upp Stjärnkul på Skansen den 19 juni 2021. Boka in datumet i kalendern direkt, för detta vill du inte missa!

Jultraditionen ställs om till en sommarshow
Vi i Rönninge Show Chorus och The EntertainMen hoppades länge att Stjärnjul skulle kunna genomföras för det 28:e året i rad. Omständigheterna ville annorlunda och beslutet togs att ställa in, eller snarare ställa om. Istället för att bjuda på jultradition bjuder vi på något alldeles nytt – sommarshowen Stjärnkul.

Markera lördagen den 19 juni i din kalender
Den 19 juni hoppas vi att Stjärnkul ska göra sin historiska debut, på Skansen i Stockholm. Liksom tidigare år är vi stolta över att ha Jan Alexandersson med oss som producent. Du som känner till Stjärnjul kommer att känna igen det uppskattade konceptet med välrenommerade gästartister, 200 körsångare och en svängig orkester, även om julsångerna byts till somrigare repertoar och solen blir stjärnan på den blåa himlen.

Håll utkik efter mer information framöver
Nu startar planeringen för det som ska bli sommarens showupplevelse. Följ oss gärna vidare här på stjarnjul.se. Här lyfter vi nyheter och informerar om när biljetter finns tillgängliga. Prenumerera på vårt nyhetsbrev, så blir du en av de första som får veta när biljettbokningen öppnar. Hjälp oss nu att hålla tummar och tår för att denna roliga show ska kunna genomföras!

 

Stjärnjul blir StjärnKUL

Vad: Den uppskattade julshowen Stjärnjul blir sommarshowen Stjärnkul.

Var: Sollidenscenen på Skansen i Stockholm.

När: Lördagen den 19 juni, två föreställningar.

Hur: Sommarupplevelse med stämning, glädje och show.

 

På återhörande!

Vänliga hälsningar

Rönninge Show Chorus & The EntertainMen