Gästbok

Var du på Stjärnjul 2023?
Tack för att du kom! Välkommen att skriva här i gästboken. ❤

107 comments

 1. ссылка на мега тор – mega darknet market зеркало, сайт мега 555

 2. Tack för fantastisk sång och härlig energi! Vi ses igen 2024!

 3. Hej! Nu var jag på Stjärnjul för åtminstone 15-16 gången. Blev uppehåll under renovering av Filadelfiakyrken.

  Har alltid tyckt såå mycket om dom här konserterna, vilka gästartister det än varit men tyvärr måste jag säga att jag blev oerhört besviken denna gång!
  – Var var alla julsånger?? Det kändes mer som en promotionkonsert för gästartisterna…
  – Dessutom tycker jag det var lite för mycket show från kören, blir lätt lite rörigt när man sitter i publiken.
  Tycker dessutom att nya greppet att dom skulle stå i publiken var konstigt. Under O helga natt satt jag BAKOM kören och lyssnade – det var en inte helt bra upplevelse.

  Jag hoppas att ni till nästa år tonar ner showandet lite och satsar på fin julstämning istället!
  Jag vill gärna bibehålla traditionen med den annars så fina konserten!

 4. Första gången, helt fantastisk upplevelse. Kommer att vara där igen, med fler gäster att bjuda på upplevelsen. Magiskt bra.

 5. VÄRLDSKLASS!!!
  Länge sedan vi var på en sådan helt fantastisk konsert med underhållning på högsta nivå! STORT TACK Rönninge Show Chorus, The EntertainMen, härlige Johan Boding, vackra Loren Allred, underbare operasångaren Kjetil Støa och Gladys del Pilar. Vi var helt ”blown away” av musiken, sångerna, dansen och magin. STORARTAD SHOW!!! ❤️❤️❤️

 6. Glömde… superkul att kören stod utanför och önskade alla en god jul, efter showen. De andra artisterna borde oxå varit där. Blir personlig.

 7. Första gången på Stjärnjul, men inte den sista. Härlig julkänslan med kören och artisterna, blir mäktigt tillsammans. Så bra låtar och kören får det att svänga extra. Favorit Gladys, gospel låten då kören svänger extra mycket, då spratt det i hela kroppen. Tack för en härlig upplevelse

  • Marianne Strandgård

   Jag har sett Stjärnjul flera gånger. När ni var i Fiadelfia kyrkan. Har alltid varit toppen bra. Nu var det fantastiskt. Kören superbra. Sen gästartister super bra Bra lokal Härligt att lyssna på er alla. Känner Eva har jobbat med henne. För många år sedan. Sen Hasse som spelar piano och dragspel .Hans dotter Sigrid och Ludvig Har gott i min förskoleklass i Rönninge skolan.

 8. Härlig show. Fantastisk sång och musik och bra dans. Mycket som hände hela tiden. Suverän kör och mycket duktiga solister. Roliga koreografiska detaljer. Bra ljussättning. Fin julstämning. Mycket hög kvalitet rakt igenom. Jag hade det jättebra. Tack så jättemycket!

 9. En helt underbar upplevelse. Har varit och lyssnat sedan 1993. Kommer aldrig att tröttna. Årets föreställning var en av de bästa jag sett. Ser redan fram emot nästa år.
  Ha nu en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

 10. Bästa julkonsert någonsin. En helt fantastisk orkester, kör och gästerna oslagbara. Högsta kvalitén, genomsyrar engagemang och glädje.
  Tusen tack! GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

 11. 2022-12-18, 14.00
  Tack för en fantastisk konsert. Genomgående hög kvaliye. Väldigt roligt att återuppta traditionen med gänget(14p).

  Synd att kören är uppdelad på två sidor med orkestern i mitten. Saknar närheten till kören och orkestern som fanns i Filadelfiakyrkan. Körens otroliga glädje, inlevelse och engagemang gick man helt miste om pga det stora avståndet. Vi satt i mitten på nedre läktare men det liksom hände därframme…
  Har varit på pianokonsert i Filadelfiakyrkan under hösten. Den är ju väldigt omgjord och kanske inte passar Stjärnjulformatet längre. Väldigt synd, det var ju en sån otroligt tight, nära och stämning/känsla i den lokalen.
  God Jul & Gott Nytt År!
  Kerstin Norberg
  Täby

 12. Fantastiskt konsert igår, verkligen super. Svårt att svara på villen lokal som är bäst lämpad. Parkeringsmässigt vinner Mässan i alla fall.

 13. Fantastiskt musik! Kören håller som vanligt världsklass. Gästartister som gör årets konsert till mer än en julkonsert. En happening i omväxlande musik. Dock förtjänar detta en bättre lokal. Nu blir ju den stora kören uppdelad till två körer där storheten i komplexiteten försvinner. Har man dessutom platsen på första raden parkett, som i regel är bäst, sker delar av showen bakom ryggen. Svängstol skulle vara att föredra.
  Se till att återföra konserterna till Filadelfiakyrkan för att återskapa den värme och gemenskapen som lokalen tillför./ Lennart Holmström

 14. Fantastiskt! Mer behöver man inte säga.

 15. A very rich experience yesterday which started exactly 12 hours ago. The total impression is a highly professional show full of talent, creativity, inspiration & positive energy = joy.
  The best example – for me – of these core qualities is the guest artist Loren Allred! Amazing voice & awesome positivity!

 16. Vi tycker att det var superbra och bäst när ni drog på. Men det var många fina örhängen också, en fin bredd och en komplett föreställning.
  Jag fattar inte hur man kan komma ihåg alla låtar, alla moves och var man ska vara i två och en halv timme. Jäklar vad det svängde. Jag är imponerad.

 17. Margareta Halvarsson

  Helena L kul att kunna få de och hörs er.

 18. Mycket bra Stjärnjul i år.Fantastiska gästartister.
  Ljudet var bra men det är mysigare i Filadelfia kyrkan.Ser framemot nästa års framträdande.

 19. Underbar föreställning, längtar redan till nästa år!

 20. Tack för en fantastisk insats , musik, sång och show i årets Stjärnjul på Hovet !
  Toppklass !
  Vi ser fram mot nästa år!

 21. Vi har varit så nöjda med Stjärnjul och längtat varje år till konserten i Filadelfiakyrkan i Stockholm,

  Vi blev så besvikna över detta års konsert på Hovet. Så opersonligt, sämre ljud och en helt annan upplevelse än tidgare. Värmen och närvaron var helt borta….

  Hoppas nästa år blir åter i Filiadelfiakyrkan, annars har ni tappat några trogna följeslagare- tvärr var vi inte de enda som upplevde detta.

 22. Vilken fantastisk föreställning ni bjöd på ikväll. Skratt, tårar och ståpäls om vartannat. Så oerhört proffsigt och genomarbetat.
  TACK, TACK,TACK

 23. Jag sitter i Hovet med sonen Wille (10) ska lyssna svägerskan och eran underbara hela kör med roliga artister
  Vi har varit i sista 8-9 år på eran konserter på Filadelfia kyrka ( in i stan ) nu blir det stor här i Hovet .
  Om 10 minuter ska ni börja 😉
  Med vänlig hälsning, Gabriella
  Johanna Nilssons svägerska

 24. var det detta som förra året hette stjärnklart

 25. Tack, tack, tack!

  Vi, 2 vuxna och 1 tonåring, var där för första gången, en helt magisk upplevelse. Vi ska verkligen försöka gå nästa år igen. Allt var underbart, det var många av sångerna och uppträdandena som var himmelska. Den norska solisten var så bra så man blev tårögd, men det tackvare helheten.

  Tack Anita Edlund (som påminde oss om julkonserten) och Maria Homman som delar mycket av Rönninge körens upptåg på sina FB sidor. Nu fick vi se er på IRL. Energibooost.

 26. Solveig Tenlén o Carina Collstam

  Vi har sett de senast 10 – 15 åren och vi kommer absolut nästa år igen. Ingen jul utan Stjärnjul. Och vilka artister i år igen, Var hittar ni dem. Fantastiska!! Väntar o längtar till nästa år. Spännande att se var.

 27. Tack för en strålande konsert i år igen! Den värmde gott i ett kallt vinterhjärta, gav tårar och skratt om vart annat och framförallt rysningar längs hela ryggraden! Önskar er alla en riktigt God Jul!
  Juliga kramar från Annika

 28. Vilken föreställning!! Bästa någonsin! Fantastiskt! Min mor från Tyskland kommer att berätta om showen när hon är hemma! Grymt!! Stort tack! Nu är det jul!!

 29. Ewa Järperud Hansson

  Tusen stjärnögda tack till RSC och alla som var med i årets Stjärnjul! Jag saknar ord nog för att uttrycka hur fantastiskt bra det var!! Vi njöt varenda sekund och kände att själen tog ett skutt uppåt, åt julens mening och känsla. GOD JUL!

 30. Tänk att ni lyckas överträffa förra årets enastående år… varje år! Det borde inte vara möjligt och ändå lyckas ni! Tack för en fantastisk kväll och inledning på julen. Längtar redan till nästa år!

 31. Hjärtligt tack även i år för en härlig föreställning. Den framkallade verkligen julstämningen.
  Tack till Leif Melin Pettil som introducerade mig.

 32. Att bänkarna blir hårdare och hårdare för varje år spelar ingen roll. Den magiska sången varje år får en att vara på en av de bästa platserna på jorden.
  Tack för i år!

 33. Jag kommer på mig själv med att varje år säga ”Det här är nog det bästa året”. Antingen levererar ni gång på gång en bättre produkt, eller så är ni helt enkelt så bra att jag förundras lite mer för varje gång? Helt fantastiskt var det i alla fall!!! Även i år;)

 34. Tack Eva E. Det har blivit en välkommen tradition. I år uppskattade jag utöver allt annat att dalmasen satte ner foten och faktiskt talade om vem som bestämmer när det hela är över så ni slapp stå där och köra extranummer efter da capo efter publikens favorit efter… För vi hade inte fått nog. Kram!

 35. En mäktig, vacker å stämningsfull konsert. Fina kostymer. Bra roddat!

 36. Vet att vi ofta säger det men i år var konserten heelt fantastiskt. Både regin med starten samt all musik. Bara musik man verkligen vill höra som publik. Inte massa okända låtar. Norrmannen var magnifik, vilka ovationer han fick. Samt underbara Kalle M så underbart smårolig samt hans låtval var toppen. Även gospeltjejen sjöng det man ville höra och med en härlig röst också.
  Frosttjejen var också toppen och med låtar man vill höra.
  Starten på konserten var ett toppenkoncept d v s att starta i ett crescendo och sedan öka. Vi var alla nästan lite höga och uppfyllda när vi kom ut.
  Allt handlar om regi/upplägg och låtval. I år en pangträff. ❣️
  Å han som sjöng Rise, jösses vilken röst.
  Även ljussättningen i år var superduperbra såå fint.
  Jag uppskattar också jättemycket att de skickliga musikerna fick glänsa ensamma tillsammans med Kalle, även det toppenlåtar.
  Nu ser vi verkligen fram emot nästa år, gärna en repris

 37. Gunnar Berglund
  Vackert, fartfyllt, roligt och andäktigt. Det här var en mäktig upplevelse. Jag har nog aldrig blivit så berörd av musik förut.

 38. Fiona Hugosson-Miller

  Two hours of pure magic!

 39. Ännu en fantastisk ”Stjärnjul” med professionell körsång. Fantastiska körer, artister och musiker och allt i världsklass.
  Längtar redan nu till nästa år
  Vi kommer tillbaka

 40. Stjärnjul i år 8/12 2018 var helt helt fantastiskt, magiskt med hårresande låtar av både kören o gästartisterna, mycket mycket proffsigt, världens bästa kör.

  En speciell hälsning till Malin W i kören sååå skicklig, proffsig och visar sån glädje, mycket bra framförande, bra jobbat.

 41. TACK för en fantastisk föreställning, så makalöst bra! Överväger på allvar att gå igen om det finns biljetter kvar till någon av de återstående föreställningarna!

 42. Vilken upplevelse, att få 2 körer så samspelta både i sång och koreografi, fantastiskt. Solosångarna gick ju inte av för hacker, jag blev tårögd av all vacket sång. Kalle M är ju en enastående musiker, hur han hanterar en fiol, man får ståpäls. Det här kommer bli en tradition. Tack

 43. Vilken FANTASTISK föreställning vi såg igår! Båda körerna är hur bra som helst. Så många repetitioner det måste krävas innan rösterna och kroppsrörelserna blir så “gifta” med varandra. Ni ser ju också ut att ha skoj på scenen.
  Det smittar av sig till oss uppe/nere i bänkarna. Vi njöt av hela föreställningen!!!
  Fina gästartister som var inbjudna. Kalle Moraeus utmärker sig alltid i toppklass som den duktiga musiker han är.
  Lycka till med de återstående föreställningarna!

 44. Vill bara tacka för alla trevliga minnen och upplevelser från de sju Stjärnjul som jag hittills gått på. Jag benämner er som ’julkonserternas julkonsert’ då det är en sådan lyftande energi och extra av allt på ett fantastiskt härligt sätt. När kommer datum/biljetter för år 2018 vara tillgängliga? För ni fortsätter väl…:-)!?

 45. När släpps biljetterna till 2018 års konserter?

 46. Tack för ännu en fantastik kväll 🙂
  Jaa det är vårt tredje besök och definitivt inte vårt sista.
  Vi fick en härlig kväll med fantastiskt proffsiga körsångare, gästartister och musiker och en härlig mix av sångrepertoaren. Kanonbra ljud och kanonbra projicering av händelserna på den stora bildskärmen.

  Vi kommer tillbaka
  God Jul & Gott Nytt år

 47. Tack för all glädje ni bjuder på. Underbart att få se och höra.

 48. Lester Rector!!! Helt fantastisk röst, man ryser

 49. We look forward to a great weekend in Stockholm and the visit to the Stjarnjul Show. It is great to see our friends Helena and Kjell again
  We wish you a fantastic show

 50. Ni skickade idag söndag 3 dec en info ”Gäststjärnorna är laddade” om konsertprogrammets gästartister till dem som köpt biljetter. Tyvärr försvann det i min dator – har ni chans skicka det igen?

 51. Nästa lördag skall vi återigen gå på Stjärnjul. Är säkert lika fantastiskt som det brukar
  Jag rekommenderar till alla som inte känner till det.

  I år när jag höll på och bokade mina biljetter läste jag på en sida om ”SENIORINSLÄPP” .
  Det lät fantastiskt bra, för det är långt för gamla att stå och trängas långt i förväg .
  Men nu när jag försöker att hitta sidan jag läste det på så hittar jag det inte igen. Därför min
  fråga.
  Stämmer det att personer över 75 får komma in en timme tidigare?
  Vill gärna veta innan den 9 december. Var säger man till? Eller är det bara att gå till den
  éntre där man har sin plats?

  • Hej Viveca!
   Det här känner vi inte till, vi har inget seniorinsläpp. Det är en fin tanke som vi kan ta med oss till nästa år. En rekommendation är att vara på plats i god tid för att hinna hitta sin plats i lugn och ro, men en timme innan är kanske lite väl gott om tid. Ofta befinner sig kören fortfarande på plats i lokalen för repetition fram till ca 30 min innan publikinsläpp. Hoppas detta ger dig svar på din fråga.

   Mvh Stjärnjul genom Catrin

 52. Hej,
  Jag mailade en fråga till er mailadress, men får inget svar. Nån som administrerar den?

 53. Hej admin
  försöker boka biljetter till årets höjdpunkt, har varit med 23 av dessa 25 år.
  Tyvärr verkar det som att det inte går att få biljetterna levererade som e-biljetter utan jag måste springa till ett biljettombud för att hämta biljetterna. 2016 gick det bra att få levererat som e-biljett, varför inte i år ? Som leveransalternativ finns endast, brev, presentförpackning brev och biljettombud.
  Kan ni fixa så att det fungerar med e-biljett ??

 54. Hej
  Jag är trogen besökare sedan många år, (gick första gången 1998)
  vill inte missa konserten för den betyder så mycket för mig.
  Jag undrar om ni bokat något datum för Stjärnjul 2017
  och när i så fall kan jag köpa biljetter?
  Hälsningar // Birgit

  • Hej Birgit!
   Kul att konserten betyder mycket för dig!
   Biljetterna har precis släppts nu.

   Datumen för 2017 är:
   Lördag 9 dec kl 14 och kl 17:30
   Fredag 15 dec
   Lördag 16 dec kl 14 ochkl 17:30
   Mer information finns här på hemsidan och informationen kommer fyllas på löpande.

   Hoppas vi ses i december!
   /Anders

 55. Birgitta Sehlan Widing

  Stjärnjul är som vanligt en höjdpunkt i vintermörkret. Bruno Mitsogiannis var dock den som
  imponerade mest. Vilken röst den mannen har! Tack och Gott Nytt År

 56. Vi är så imponerade av den enorma glädjen och otroligt vackra musiken och sången.
  Vi gick hem med hjärtan fyllda av värme och en härlig julkänsla

 57. Tro´t eller ej, men jag har varit på alla 24 konserterna sedan starten .
  Tack Kjell Lindberg, för det var du som gav oss biljetter till premiären av Stjärnjul. Det har varit fantastiska konserter varje år. Ni blir bara bättre och bättre för varje år. Årets upplaga var helt underbar. Hur ska ni kunna toppa den till 25-årsjubileet nästa år.
  Jag hoppas att vår favorit konferencier Björn Kjellman kommer tillbaka och att ert härliga Staffanmedley med The EntertainMen får vara kvar några år till.

  Tack för alla år med Stjärnjul, ni förmedlar verklig julglädje.

 58. Ewa Järperud Hansson

  Tusen stjärnspäckade tack för en härlig, välsjungande, välregisserad, stämningsfull föreställning! Jag är superimponerad av körens energi och känsla, för att inte tala om tonsäkerhet och samstämmighet. Man kan inte önska sig en bättre julkonsert! Gästartisterna var också på topp!
  God jul till er alla! ❤

 59. Återigen en fantastisk föreställning! Underbar öppning!! Engagerade gästartister och, som vanligt, fantastisk sång och musik. Uppskattar så otroligt mycket den ”levande” orkestern. Det gör SÅ stor skillnad! Tack för att ni sliter varje år. Ska fortsätta kämpa för att någon av våra TV-kanaler ska nappa på att spela in det här. Helst SvT! Ni är så värda att få sprida er underbara sång och julstämning i HELA Sverige!
  Ser fram emot 25-årsjubiléet!!

 60. Min 15:e konsert i rad och som vanligt fantastiskt bra!!! Men det är ändå en julkonsert och jag saknade lite jul i år:( Kanonbra artister men stundvis lite tramsigt tyvärr! Men körerna och dirigenter och musiker levererar alltid. Återkommer nästa år igen

 61. 16/12
  Jag var ikväll på konserten, det var min 10:e och jag mäste säga att årets var den bästa någonsin.
  vilken showstart helt magisk,och helga natt med Janne Å grymt bra nästa gång jag hör honom sjunga denna får jag nog stryka frisyrgele på underarmarna för att slippa att hårstråna står rakt upp och spräcker skjortan.Tusen tack för grym afton

 62. Hej och tack för flera års utsökta julföreställningar.
  Tyvärr så får jag i år inte ihop programmet. Förra året hörde jag att det finns en chans att se och komma till genrepet kvällen innan första ordinarie föreställning .
  Stämmer detta ? Dag och klockslag tack.
  Hälsningar och tack

 63. STJÄRNJUSLBESÖKARE

  VI HAR FYRA JÄTTEFINA BILJETTER (H 2. 535:- st.) TILL DEN 17:e DECEMBER 2016.
  VI VILL BYTA TILL LIKNANDE DEN 10:e DECEMBER.

  Ring gärna 070-783 70 70
  Lennart Ottosson

 64. Årets upplaga av stjärnjul var det bästa hitentills fantastiska artister
  vi kommer igen, vi ser fram mot 2016 upplaga,vi fyller bussen från Ö-vik
  Hälsa Britt-Helen , Lars-Erik och hela Kören

  MVH Arne

  • Tack Arne och Öviksgänget! Alltid lika inspirerande att få ha er som publik! Ser fram emot nästa års upplaga ! Men dessförinnan kommer ni och hälsar på i stugan i Fors ,eller hur ? I år blir blir det av!!!!!!

 65. Kerstin o Ingvar Persson

  Vi har i år varit här för tredje gången. Vi delar andras uppfattning, att årets upplaga är den bästa hittills!
  Alldeles speciellt inledningen blev mycket stämningsfull, Sedan tycker vi också att det finns en alldeles speciell manlig körmedlem, som verkligen ger allt!! (Lennart Svanberg).
  Tack Lennart för att Du även i år lyckats engagera familjen Willi-Persson till detta fina event.
  Kerstin o Ingvar

 66. Stort tack. Kvällen var magisk och den bästa hittills. Ackapellan var…saknar ord faktiskt.

 67. 8:e gången gillt för Stjärnjul! Som vanligt en fantastisk föreställning med de härliga körerna och otroligt duktiga solister/musiker. Det är en så bra blandning av vacker musik och lite mer show. Dock ett minus för årets ”värdinna” som inte verkade påläst eller engagerad och dessutom såg det hela som ”mitt uppdrag” där mellansnacket gick ut på ”me, myself and I”. Saknar Stefan Sauk eller någon av de andra vi sett genom åren som bidragit till julstämningen…

 68. Vilken föreställning!
  Både artisterna och de härliga körerna var otroliga.
  En eloge till de 5 körledarna och alla musikerna.

 69. Tack för en fantastisk föreställning. Kommer garanterat tillbaka nästa år.
  Men …….. mer julmusik!

 70. Monica och Kenneth Hellstrand

  Tack vare goda vänner kom vi med och fick uppleva detta fantastiska uppträde. Vi är från Skåne och brukar åka till Stockholm minst ett par gånger per år och vi kommer definitivt att lägga till Stjärnjul till våra återkommande upplevelser. Tack för en helt magisk kväll.

 71. Hej…. och TACK för ännu en fantastisk konsert!! Det var nu 15:e året i rad som jag och min syster såg er och det är alltid lika bra 🙂
  Att konserten blandas upp med lite ”vanlig” musik och bra blandning tycker jag bara är bra, det gör det hela lite mer lättsamt. Man hör så mycket julmusik i alla fall och alla klassiker har ni ju med!

  Fortsätt som ni gör och vi ser redan fram emot vår 15:e konsert nästa jul igen!

 72. Tack för en ännu en kanonföreställning. Har varit med er sedan1995, tack vare Christer Karlsson, tack Christer för att du fick oss att upptäcka Stjärnjulkonserterna.
  Årets var en de bästa enades vi om, jag, Ann, Helena, Per och Patrik.
  Fred genomförde Helga Natt med bravur, men fortfarande minns jag gåshuden jag fick när Janne Åström sjöng Helga Natt. Den versionen är fortfarande min favorit 🙂

  Återigen tack för en kanonkonsert !

 73. Tack för en fantastisk kväll. Jag fotograferade och har lagt ganska många bilder på min fotoblogg. Här är länken: http://goranjohanssonphoto.blogspot.se/2014/12/stjarnjul-stralande-i-ar-igen.html

  • Tack för att du kom och vilka fina bilder! Vi har delat ditt blogginlägg på Facebook så att fler kan se och njuta av dem.

   GOD JUL önskar Stjärnjulkören!

 74. Tack för en underbar kväll,
  Rent fantastiskt,
  vilken stämning och glädje inför julen!!!

 75. Vilken underbar kväll,
  rent fantastiskt,
  Vilken stämning och glädje inför julen!!

 76. Tack för en underbar kväll, rent fantastiskt, vilken stämning och glädje inför julen!

 77. Birgitta Sehlan Widing

  Tack för en underbar föreställning! Fred Johansson sjunger underbart och Stefan Sauk var bara
  BÄST. Kören sjunger så man får gåshud. Hoppas nästa år blir lika bra. Tack och God Jul

 78. Hej på er,

  Årets Stjärnjul var fantastisk. Alla har varit helt toppen, men årets var en av dom bästa hittills.
  Tack och God Jul.

 79. ”Upptäckte” er 2001 och blev helt tagen. Har sedan dess gått varje år utom ett. Det har varit lika fantastiskt varje år, men … i år (var på premiären lörd kl 14) blev jag såå besviken! Väntade hela tiden på mer julmusik. Ballader och gospel kan man höra hela året, men mycket julmusik (som det finns så mycket vackert av) vill man ha till jul. Även om gospel betyder evangelium, är det inte precis julmusik! Väntade också på er bärande på ljus på balkongen – ett fantastiskt inslag! På jul ska det vara traditioner, så sluta inte med det, please. Inte behöver ni heller ta den dyrbara tiden till att byta om. Scentrappan gapade tom en mycket lång stund när Fred (bra sångare) berättade teaterhistorier (utfyllnad). Ni har ändå alltid så vackra kläder. Popsnören i all ära, men jag tror att publiken för Stjärnjul är äldre. Måttet rågades när hon gjorde reklam för sin julskiva. Sådant ska inte förekomma på en julkonsert tack!! Stefan Sauk är helt suverän. Behåll honom! Förslag på kommande gäster: Nils Landgren, Johan Norberg, Sara Dawn Finer, Jerry Williams, Lena Maria, Tommy Nilsson… ja det finns så många bra.
  Jag hade i fjol med mig två släktingar som såg showen för första gången och de blev som jag helt begeistrad i er show. De följde med även i år och hade förstås höga förväntningar, men blev mycket besvikna. Men ”även solen har fläckar”, sägs det. Jag hoppas årets Stjärnjul var er fläck och jag ger er en ny chans 2015.
  GOD JUL önskar Britta

  • Hej Britta!

   Till att börja med: Tack för att du har varit på Stjärnjul i så många år! Vi är så glada för alla som väljer att återkomma, likaväl som vi gläds åt att bjuda ny publik på omväxlande konserter. Eftersom vi har både återkommande och ny publik vill vi ha en variation år från år, samtidigt som vi behåller traditionen och känslan som finns i alla de härliga julsånger som återkommer då och då.

   Det är såklart tråkigt att vi i det här fallet inte lyckades hela vägen för dig och dina släktingar och hoppas som du att kommande år blir mer till belåtenhet. Jag ska också såklart framföra din fina återkoppling till vår konsertledning, så att de får ta del av dina tankar.

   Varmt välkommen åter! GOD JUL önskar Stjärnjulkören.

   • Hej Anders,

    Vi hade lite kontakt i fjol om showen. Bokade årets biljetter redan i mars. Blev nu lite besviken när jag ser att det är samma gäst som i fjol. Inget ont om Fred Johansson … men du skriver själv att ni vill variera er?!?

    • Hej Britta,
     Tack för din kommentar!

     Vi fick överväldigande positiva kommentarer om Fred och valde att fortsätta med honom ett år till. Vi har både en ny fantastisk musikalartist i form av Hazel Fernandes och en ny konferencier i Agneta Sjödin, så vi tycker att vi varierat oss.

     Hoppas och tror att du kommer älska även årets föreställning. Ge oss gärna dina kommentarer efteråt!
     /Anders

     • Hej igen!

      Fläcken på solen från i fjol var i år borta. Tack för det. Årets föreställning var som ”vanligt” – förutom förra året – helt fantastisk. Fred Johansson är suverän. Betr. värdinnan är jag helt enig med signaturen UB (inlägg 7 dec). Ingen slår Stefan Sauk. Nr 2 är Arne Hägerfors. Tack alla och välkommen åter 2016.

 80. Detta var vår åttonde föreställning och den var den proffsigaste hittils det ska bli spännande att följa utvecklingen.
  Det har varit andra föreställningar med mer julstämning och enskilda artistprestationer som har varit bättre under åren.
  Hoppas ni kan fortsätta balansgången mellan jul och proffskvalitet.

  God fortsättning på föreställningarna

  Santa Claus

 81. Mycket bra föreställning med suveräna solister och proffsiga körer. Mäktigt blev det, helt klart värt att gå och se på. 2 tim suverän underhållning.

 82. En härlig och upplyftande föreställning! Blandat stämningsfullt, kraftfullt och spexit. Mycket bra solister och dirigenter (!) En perfekt start på Julen för oss fem som var där.

 83. Birgitta & Henrik Lundin

  Lars Hanser !
  Tack för den fina servicen att du hjälper oss att ordna biljetter till Stjärnjul varje år ! Det har varje år varit en fantastisk föreställning !

 84. Visst kommer tre artister alla tre datum och alla tider? Är framförallt intresserad av att se Jasmine Kara. Så det vore dumt att boka en dag hon inte uppträder!

 85. Hej,

  Någon som vet hur lång föreställningen är ?

 86. Längtar redan! Planerar att gå med hela familjen istället för julbord 🙂

 87. Vad mysigt att läsa om Stjärnjuls tillkomst på er nya hemsida. Vi syns i vimlet…

 88. Längtar efter att få se årets upplaga av Stjärnjul! Ska bli fantastiskt roligt 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.