Stjärnjul 2015

Tack för underbara konsertupplevelser!

2015 års julshow blev en fantstisk upplevelse för Stjärnjulkören. Stort tack till våra underbara gästartister Fred Johanson, Hazel Fernandes och Agneta Sjödin, till vår fantastiska kapellmästare Mattias Bylund och hans otroliga orkester, och framförallt till alla er som kom och upplevde Stjärnjul! Era fina ord på Ticnets kommentarssida värmer mycket.

Julkonserten byggdes som alltid med glädje, värme och tradition runt den mäktiga Stjärnjulkören med 200 sångare från körerna The EntertainMen och Rönninge Show Chorus. Mattias Bylund ledde den fantastiska orkestern, helt enligt traditionen.

Fred Johanson

Musikalstjärna. Har bl.a. spelat i Fame, Les Miserables, Cyrano, Skönheten & Odjuret, Cats… och inte minst Jesus Christ Superstar.

Han har även släppt två egna album och varit med i Så Ska Det Låta m.m. Du som såg honom på Fillan i fjol vet att han stortrivdes! Och att hans mäktiga, djupa stämma och trygga utstrålning lyfte hela showen. Därför är vi stolta över att Fred är vår stjärna i år igen.

Och denna gång har han med sin käresta…

Hazel Fernandes

Sångstjärna från England. Har jobbat med massor av kända artister: Tom Jones, Tina Turner, Alexander O’Neal, Belinda Carlisle, Jocelyn Brown, Gabrielle, Jamiroquai, Sterephonics, Chris De Burgh, Kula Shaker, Status Quo, Sarah Brightman, Kim Wilde – med flera!

Hazel är idag mest känd för låten "Number One" från anime-serien Bleach och hon har ett eget album på iTunes. Hazel och Fred träffades när de båda gjorde Jesus Christ Superstar i London. På senare år har de gjort flera konserter tillsammans i Sverige, och även haft sin dotter med på scenen.

Ett äkta kärlekspar som Stjärnjulartister, kan det bli juligare?

Agneta Sjödin

Programledarstjärna. Numera även författare med tänkvärda böcker. Hon är ju känd från så mycket, alltid nyfiken och i ständig utveckling. Att hon slog igenom i TV med ”Tur i Kärlek” får sin poäng nu när vi har Fred & Hazel på scenen…:-)

Efter att Agneta hade sett alla möjliga julkonserter i Stockholm genom åren – sakrala, gospelsvängiga, lekfulla, avskalade, fullspäckade osv – så hittade hon en som har allt. Och den vill hon leda!

Stjärnjulkören

Som alltid kommer Stjärnjulkören med nära 200 sångare att fylla hela lokalen på Rörstrandsgatan med dundermysig körklang. För dig som inte visste:
Tjejerna från Rönninge Show Chorus tog VM-guld i barbershop 2013 och har uppträtt på Carnegie Hall i New York.
Killarna från The EntertainMen har tagit EM-silver i barbershop och tillhör topp-10 i världen.

Mattias Bylund

Som master chef för detta musikaliska julbord står Mattias Bylund, orkesterledarstjärna med ett handplockat gäng av landets bästa musiker inom stråk, blås och komp. Personer du ofta kan se i TV.

Det är tack vare Stjärnjulorkestern som vi kan bjuda på visor, pop, blues, gospel, barbershop, humor, psalmer och rocklåtar…

Stockholms mest omväxlande Julkonsert!