Stjärnjul hemma (2020)

Upplev Stjärnjul hemma – Julmys, glädje och show!

Det är med glädje vi nu kan berätta att du även detta år har möjlighet att uppleva Stjärnjul. Eftersom vi befinner oss i en pandemi kan vi inte ses som vanligt men vi vill ändå sprida julstämning till er alla. Därför erbjuder vi Stjärnjul hemma, en streamad show som du kan njuta av när och där du vill, under perioden 18-25 december.

Ingen jul utan Stjärnjul
Så säger den trogna Stjärnjulspubliken som gärna återkommer år efter år. Det var därför med tungt hjärta vi meddelade att Stjärnjul fick ta coronapaus detta år. Men motgångar är till för att övervinnas. Nu kan vi istället erbjuda Stjärnjul hemma, en streamad julshow för dig som vill ha din dos av julmys, glädje och show även ett år som detta.

Så här gör du för att njuta av Stjärnjul hemma
Du köper din biljett på Ticketmaster.se, och kan börja titta från den 18 december klockan 18. Du får en kod skickad till den e-postadress du angivit. Koden använder du för att aktivera möjlighet att se konserten på streamingtjänsten Voyd, när och där du vill inom 7 dagar. Du får de instruktioner du behöver i ditt bekräftelsemejl. Köp din biljett redan nu och planera in två timmar julmys, glädje och show veckan före jul. 

När du köper din biljett till Stjärnjul hemma får du njuta av Stjärnjul med de fantastiska gästartisterna ​Kalle Moraeus​, A​nnika Herlitz​, ​Kiralina Salandy​, ​Kjetil Støa​ och ​Jakob Stenberg​. Sändningen är inspelad i Filadelfiakyrkan, vår klassiska Stjärnjulsarena, år 2018. Självklart medverkar även Stjärnjulkören, med över 200 sångare från ​The EntertainMen​ och Rönninge Show Chorus​, samt Stjärnjulorkestern med blås & stråk, under ledning av Grammy Award-vinnaren ​Mattias Bylund​. Allt detta för endast 200 kronor per biljett!

Stjärnjul hemma – den perfekta julklappen?
Vem vill du ge extra julstämning i julklapp? Om du vill ge bort Stjärnjul hemma i julklapp är det enkelt. Från Ticketmaster får du en kod som kan användas på streamingtjänsten Voyd. Koden kan du enkelt skicka vidare till den du vill ge din julklapp. Så varför inte bestämma att ni tittar vid samma tid och chattar med varandra före och efteråt? På så sätt kan ni umgås och uppleva julstämningen tillsammans utan att träffas fysiskt.

Publiken om Stjärnjul 2018

”Vackert, fartfyllt, roligt och andäktigt. Det här var en mäktig upplevelse. Jag har nog aldrig blivit så berörd av musik förut.”

“What a wonderful Christmas concert, especially the choir was exceptional…

“Er absolut bästa konsert Jag är matt i hela kroppen Toppen

”Helt magiskt och underbart.  

”Vi har sett de senast 10-15 åren och vi kommer absolut nästa år igen. Ingen jul utan Stjärnjul. Och vilka artister i år igen. Fantastiska!!”

”Tack för en strålande konsert i år igen! Den värmde gott i ett kallt vinterhjärta, gav tårar och skratt om vart annat och framförallt rysningar längs hela ryggraden!”

”Vilken föreställning!! Bästa någonsin! Fantastiskt! Min mor från Tyskland kommer att berätta om showen när hon är hemma! Grymt!! Stort tack! Nu är det jul!!”

”En fantastisk konsert, man blev så tagen, ’ståpäls’ och tårar i ögonvrån.”

Så här gör du för att se showen

1. Surfa in på VOYD: voyd.se/presentkort

2. Skriv in din värdekod

3. Logga in (eller skapa ditt konto)

4. Hitta Stjärnjul hemma via ”Mina köp”